GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL OVERIJSE

  • OPDRACHTGEVER - MAITRE DE L'OUVRAGE

    Gemeentebestuur OVERIJSE

    Subsidiërende overheden : Agion

  • LIGGING - LIEU :  Overijse 

  • AARD VAN HET PROJECT - NATURE DU PROJET : 

Het project omvat de bouw van een nieuw kleuterpaviljoen met 3 kleuterklassen en een sanitaire zone. Het ontwerp combineert een aangename ruimtelijkheid met een functionele indeling.  Het gebouw geeft tegelijkertijd een nieuw gezicht aan de school waarbij de inkomzone heringericht wordt.  Er is ook voorzien in een volledige heraanleg van de speelplaats.

Le projet consiste en la construction d'un nouveau pavillon pour les maternelles comprenant 3 classes et une zone sanitaire. Le projet associe spacilité et fonctionnalité. 

De plus, le nouveau volume de l'entrée donne une toute nouvelle image à l'école. 

Enfin le réaménagement complet du terrain de jeu à également été réalisé. 

  • STATUS - STATUT :  

Definitieve oplevering :  2016

Réception définitive : 2016

  • OMVANG - SURFACE :  280 m² 

 

  • BUDGET :  961.093,02 € excl. btw en erelonen 

  • PROJECTMEDEWERKERS - AUTEURS DE PROJET :

Marc Vanthournout, architect – projectverantwoordelijke

Maarten Vanthournout, architect

Mathias Van den Bergh, architect