Basisschool 'OLV'

Onderwijs - Enseignement 2009 - 2010 Evere

Basisschool 'OLV'

Onderwijs - Enseignement 2009 - 2010 Evere

Basisschool 'OLV'

Onderwijs - Enseignement 2009 - 2010 Evere

Basisschool 'OLV'

Onderwijs - Enseignement 2009 - 2010 Evere

Basisschool 'OLV'

Onderwijs - Enseignement 2009 - 2010 Evere

Basisschool 'OLV'

Onderwijs - Enseignement 2009 - 2010 Evere

Basisschool 'OLV'

Onderwijs - Enseignement 2009-2010 Evere

Basisschool 'OLV'

Onderwijs - Enseignement 2009 - 2010 Evere

Basisschool 'OLV'

Onderwijs - Enseignement 2009 - 2010 Evere

BASISSCHOOL 'OLV'

  • OPDRACHTGEVER - MAITRE DE L'OUVRAGE

     vzw  olv - st.j evere

    Subsidiërende overheden : Agion

  • LIGGING - LIEU Evere 

  • AARD VAN HET PROJECT - NATURE DU PROJET

Het ontwerp bestaat uit een nieuw bouwdeel dat voorziet in

                . drie klassen

                . een sanitaire zone

                . een leraarslokaal

Le projet consiste en la rénovation et la création d'une extension comprenant : 

                 . trois classes 

                 . une zone sanitaire 

                 . un local des professeurs 

 

  • STATUS - STATUT :  

Definitieve oplevering : 2011

Réception définitive : 2011

  • VOORLOPIGE OPLEVERING - RECEPTION PROVISOIRE:  juni 2010 - Juin 2010

  • OMVANG - SURFACE :  245 m² 

 

  • BUDGET :  623.139,60 € excl. btw en erelonen 

  • PROJECTMEDEWERKERS - AUTEURS DE PROJET :

Marc Vanthournout, architect –projectverantwoordelijke

Maarten Vanthournout, architect

Gil Wyckmans, interieurarchitecte